• talafou1

Fa'amanatuga o le Autumn

Fa'asalalau talafou fa'aonaponei fa'aonaponei a pisinisi Lifting, fa'apotopoto mai fa'apogai i le lalolagi atoa e sharehoist.

Fa'amanatuga o le Autumn

– SHAREHOIST Fa'afeiloa'i Fa'atasiga Fa'amanatuga Fa'aleaganu'u

 

O le Mid-Autumn Festival, lea e taʻua foi o le Moon Festival, o se tasi lea o tausamiga faʻaleaganuʻu masani a Saina e faʻamanatuina e nuʻu Saina i le lalolagi atoa.O lenei aso malolo, lea e pa'ū i le aso 15 o le masina lona valu o le masina i le kalena Saina, e masani ona tupu ia Setema poʻo Oketopa i le kalena Gregorian, o loʻo i ai le loloto o le aganuu ma le taua o le aiga.E fa'ailoa ai le toe feiloa'iga a le aiga, le fa'afetai mo le seleselega o le tausaga, ma le fa'amoemoe mo se olaga manuia.I lenei agaga,SHAREHOIST,ose kamupani ta'uta'ua fa'apitoa i masini si'isi'i, o lo'o galue malosi i le fa'alauiloaina ma le lagolagoina o fa'amanatuga a nu'u o le Mid-Autumn Festival.O lenei tausaga, na latou toe faʻatulagaina ai se faʻamanatuga tele o le Mid-Autumn, faʻaleleia le faʻafetai faʻaleaganuʻu ma aumaia le fiafia ma le mafanafana i tagata uma na auai.

 fengmian

O le Tausamiga o le Tautotogo o le Autumn: O se Tu ma le Fa'atasiga.

O le Mid-Autumn Festival o loʻo i ai se tala faʻasolopito mauoa talu mai le afe tausaga.O lona tupuaga e mafai ona maua i emeperoa anamua o Saina na ofoina atu taulaga i le masina ma tatalo mo se seleselega tele.I le aluga o taimi, na tupu aʻe i se faʻamanatuga e faʻamamafa ai le toe faʻafeiloaʻiga o aiga, o se tasi o mea taua e sili ona pele i le aganuu a Saina.

I lenei aso fa'apitoa, e potopoto fa'atasi ai aiga mo se 'aiga matagofie o le fa'atasiga, e fa'amanatu ai le tu ma aga fa'afetai i tu ma aga a papalagi.O lenei taumafataga o se mea taua tele e malaga mamao ai tagata o le aiga e mafuta faatasi, fefaasoaai tala, ma fiafia i le mafanafana o sootaga faaleaiga.

O se tasi o tu ma aga iloga o le Mid-Autumn Festival o le faasoaina o keke masina.O nei keke suamalie, faʻatumu i mea suamalie poʻo mea suamalie, e fesuiaʻi o ni meaalofa i tagata o le aiga ma uo.Mooncakes e masani ona faʻaogaina faʻapitoa, e faʻaalia ai mamanu teuteu ma faʻailoga e faʻaalia ai le manuia ma le lotogatasi.

O le isi mea mataʻina o le tausamiga o le matamata i le masina atoa.O le masina atoa i le po o le Mid-Autumn Festival e talitonuina o le masina sili ona susulu ma sili ona lapotopoto o le tausaga.E potopoto aiga i fafo, e masani lava i togalaau po o paka, e faamemelo i le matagofie o le masina, lea e faatusa i le lotogatasi ma le atoatoa.

 fa'asoa (1)

Fa'amanatuga o le Tautotogo o le Autumn a SHAREHOIST:

SHAREHOIST, ose kamupani fa'ava-o-malo ma a'a loloto i le aganu'u a Saina, e iloa le taua o le taliaina o nu'u fa'apitonu'u ma auai malosi i fa'amanatuga fa'aleaganu'u.O le tausaga nei, na latou faʻatulagaina ai se faʻamanatuga tele o le Mid-Autumn lea e aofia uma ai tu ma aganuu a Saina ma elemene faʻaonaponei faʻaonaponei, ma fatuina ai se mea e le mafaagaloina mo i latou uma na auai.

Manuia o le Fa'amanatuga:

O le faʻamanatuga na faʻatulagaina e SHAREHOIST o se faʻamaoniga o la latou tautinoga i le faʻaleleia o le malamalama faʻaleaganuʻu ma le lotogatasi:

1. Tausamiga o le Mid-Autumn: Sa saunia e le SHAREHOIST se taumafataga matagofie mo tagata faigaluega ma o latou aiga, e faʻaalia ai le tele o meaʻai a Saina.O le lisi e aofia ai keke masina, zongzi (pa'u araisa pipii), ma le pato Peking, e maua ai se poto masani tau kuka.

2. Fa'atinoga Fa'aleaganu'u: O le fa'amanatuga o le Mid-Autumn na fa'aalia ai le tele o fa'afiafiaga fa'ale-aganu'u fa'aSaina.Na fa'afiafiaina tagata na auai i siva mata'ina tarako ma leona, o le faatufugaga a Peking opera, ma fati fa'afilemu o musika masani a Saina.O nei fa'afiafiaga mata'ina na fesoasoani e fa'afeso'ota'i va'aiga fa'ale-aganu'u ma fa'amanino ai le tamaoaiga o measina a Saina.

3. A'oa'oga Fa'a Lantern: Sa auai uma tamaiti ma tagata matutua i se a'oa'oga fau molī, lea na maua ai le avanoa e fau ai a latou lava molī felanulanua'i.O moli moli lima na faʻaopoopoina se siosiomaga olaola ma le fiafia i le faʻamanatuga.

4. Va'aiga o le Masina: A'o goto ifo le po, sa potopoto tagata uma i lalo o le lagi avanoa e matamata i le masina atoa.O lenei taimi faʻatusa o le lotogatasi ma le talisapaia o le natura na aumaia ai se lagona o le toʻafilemu i faʻafiafiaga.

 fa'asoa (2)

Tautinoga Fa'alapotopotoga a le SHAREHOIST

E ala i le talimalo i lenei faʻamanatuga tele o le Mid-Autumn,SHAREHOISTtoe fa'amautuina lana tautinoga i le nu'u ma lona fa'aaloalo i tu ma aga eseese.SHAREHOIST, e masani ona taʻua o se gaosiga o masini siisii ​​tulaga maualuga, malamalama i le taua o le galulue faatasi ma le femalamalamaaʻi, tulaga taua e sili atu i tua atu o aganuu.O lenei faʻamanatuga e le gata na faʻamalosia ai sootaga i le va o tagata faigaluega ae faʻalauteleina ai le sootaga a le SHAREHOIST ma le lotoifale.

SHAREHOIST o loʻo galue malosi i galuega alofa ma faʻalapotopotoga eseese, fesoasoani i le faʻaleleia atili o olaga o tagata.Latou te fa'amaualuga e le gata i lo latou ta'uta'ua mata'ina mo le tu'uina atu o fa'ai'uga fa'asili maualuga ae fa'apea fo'i lo latou a'afiaga lelei i sosaiete.

 

E uiga i SHAREHOIST

SHAREHOIST o se taʻutaʻua gaosiga o masini siisii, faʻapitoa i le tuʻuina atufofo maualuga maualuga.O a latou oloa e aofia ai cranes,si'i eletise, fa'aulu filifili, fa'aili eletise, ma mea fa'aoga eseese.E ala i la latou tautinoga le maluelue i le tulaga lelei ma le lelei o auaunaga, ua maua ai e le SHAREHOIST le faʻatuatuaga a tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

Fa'amanatuina le Tautotogo o le Autumn, Fa'amanatuina Fa'atasiga.

O le faamanatuina o le Mid-Autumn e avea o se faamanatu o le taua o le toe faatasia, faafetai, ma le talisapaia o measina faaleaganuu.O le tautinoga a SHAREHOIST i le faʻaleleia o nei tulaga taua i totonu o la latou faʻalapotopotoga ma le lautele lautele e faʻafetai.A'o lata mai le vaitau o le Mid-Autumn, e fa'alautele atu e le SHAREHOIST ana mana'oga fa'alotoifale mo fa'atasiga fiafia ma le mafanafana i tagata i le salafa o le lalolagi, fa'amamafa le taua o le aiga, lotogatasi, ma fefa'asoa'iga fa'ale-aganu'u i le taimi o lenei tausamiga fa'apitoa.

Fa'aauau pea mo fa'amatalaga lata mai a SHAREHOIST e a'oa'o atili ai e uiga ia latou oloa fou ma a latou taumafaiga faifai pea e fa'atasi ma lagolago i nu'u i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Oke-02-2023